3 Gün 3 Gecelik Düğünde Gelin Kuafördeyken, Damat İntihar Etti!

Mardin'de 3 gün 3 gece düğünü yapılacak olan damat ikinci günde gelin kuafördeyken kendini silahla başından vurarak öldürdü. Damadın ölüm

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde, düğünü dün başlayan damat Nesih A. (26), evde tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi.

3 GÜN SÜRECEK DÜĞÜN HAZIRLANDI

Hayatlarını birleştirmek için yola çıkan Nesih A. ile ismi açıklanmayan nişanlısı için organize edilen üç gün sürecek düğünü dün başladı.

İLK GÜN GELİN VE DAMAT DOYASIYA EĞLENDİ

Mahalledeki düğünde ilk gün gelin ve damat adayıyla davetliler, doyasıya eğlendi. Gelin bu sabah saçını yaptırmak için ilçe merkezine, kuaföre giderken, damat Nesih A. da baba evindeki odasına çekildi.

Mardin'de Damat, Düğün Günü İntihar Etti

DAMAT, KENDİNİ BAŞINDAN VURARAK ÖLDÜRDÜ

Bir süre sonra Nesih A.'nın odasından bir el silah sesi geldi. İçeri giren yakınları, Nesih A.'yı kanlar içerisinde bulunca, jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Gelen sağlık ekibi, başından tabancayla vurulan Nesih A'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

DÜĞÜN İPTAL OLDU, MAHALLE MATEM YERİNE DÖNDÜ

Yakınları sinir krizi geçirirken, düğün iptal oldu, mahalle matem yerine döndü.

İntihar nedeni bilinmeyen Nesih Asan'ın cenazesi, yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.

24 Şub 2018 - 15:40 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.