23 Yaşındaki İşçi, Beton Mikserinin Altında Kalarak Can Verdi

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Yalı Mahallesi'nde yapımı devam eden bir sitenin inşaatında çalışmak üzere kısa bir süre önce Mardin'den

BETON

DÖKME ARACI DEVRİLDİ

Beton dökme aracının bina temeline harç boşalttığı sırada araç henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Aracın devrilmesi ile birlikte beton harcının boşaltıldığı dev hortum bir anda aşağıya düştü.
3 AYLIK BEBEĞİ VARDI

Tam o sırada orada bulunan inşaat işçisi 23 yaşındaki Abdullah Değirmenci, harç hortumunun altında kalarak hayatını kaybetti. Abdullah Değirmenci'nin henüz 3 aylık bir bebeği olduğu öğrenildi.
CENAZESİ BULUNDUĞU YERDEN GÜÇLÜKLE ÇIKARILDI

Çevredeki diğer çalışanların yardıma koşması bir fayda sağlamayınca olay yerine 112 Acil Sağlık ve İtfaiye ekipleri çağrıldı. Sağlık ekiplerinin inşaat işçinin hayatını kaybettiğini belirlemesi sonrasında olay yerinde jandarma ve Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından bulunduğu yerden uzun uğraşlar sonucu çıkartılan cenaze Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

12 Ara 2017 - 08:52 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.