200 sığınmacı ülkelerine geri döndü

200 sığınmacı ülkelerine geri döndü Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşayan yaklaşık 200 sığınmacı Suriye'ye döndü Akçakale Gümrük

200 sığınmacı ülkelerine geri döndü

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde yaşayan yaklaşık 200 sığınmacı, Suriye'ye döndü

Akçakale Gümrük Kapısı önünde toplanan ve aralarında kadın ile çocukların da bulunduğu yaklaşık 200 sığınmacı, geçiş için yetkililerden izin istedi. Kapı önünde bir süre bekleyen Suriyeliler, gerekli izin işlemlerinin ardından eşyalarıyla ülkelerine geçti.

Öte yandan güvenlik güçlerinin gümrük kapısı ve çevresindeki önlemleri devam ediyor.

Akçakale Gümrük Kapısı, Tel Abyad bölgesindeki çatışmaların yoğunlaşmasının ardından güvenlik gerekçesiyle 6 Ocak 2014'te kapatılmıştı.

#

10 Mar 2015 - 09:30 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.