2. OSB’YE Karacadağ Kalkınma Ajansından Destek

2.Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik ve su sayaçlarının okunması için yapılan otomasyon sistemi ve atık suyun çamurunun kurutulması ile ilgili

2.Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik ve su sayaçlarının okunması için yapılan otomasyon sistemi ve atık suyun çamurunun kurutulması ile ilgili proje protokolü Karacadağ Kalkınma Ajansı ile imzalandı. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen imza törenine ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakaoyun, OSB Müdürü Remzi İnalı, ŞUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Atlas katıldı. İmza töreninde konuyla ilgili bir değerlendirme yapan ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin “Şanlıurfa’mız gelişiyor, Karacadağ Kalkınma Ajansımız da ilimize katkı sunmak adına gereken desteği veriyor. Sanayi alt yapısını desteklemek için yapılan son proje çağrısında destek kazanan projelerin arasında 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin elektrik ve su sayaçlarının okunması için yapılan otomasyon sistemi ve atık suyun çamurunun kurutulması ile ilgili projelerimiz de var. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun, Karacadağ Kalkınma Ajansına da tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz” dedi. Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakaoyun ise “ İlimizde ve bölgemizde son yıllarda güzel çalışmalar oluyor, başta Şanlıurfa olmak üzere yeni teşvik sisteminde 6. Bölgede bulunan illere yoğun bir ilgi var. Bu süreçte teşvik önemli ama tek başına yeterli değil. En önemli husus alt yapının olması ve büyük yatırımcı çekebilmek için organize sanayi bölgelerinin alt yapısının yeterli olması önemli bir avantaj teşkil etmektedir. Bu açıdan Şanlıurfa iyi bir noktada, ŞUTSO ve OSB Müdürlüğü’nün geçmişte yaptıkları çalışmalar hızla sonuç vermekte. Bizde Ajans olarak yaptığımız araştırmalarda OSB’lerde altyapı sorunları olduğunu gördük, Yönetim Kurulumuzun uygun görmesiyle bu sene “Sanayi Altyapısı Geliştirilmesi Mali Destek Programı’nı” uyguladık bu kapsamda Şanlıurfa ve Diyarbakır’da 11 projeye destek verdik. Umarım bu desteğimiz Şanlıurfa’nın gelişme, kalkınma ve büyük yatırımcı çekme sürecine katkı sağlamış olur bu manada çorbada tuzumuz olursa kendimiz mutlu addedeceğiz” dedi. OSB Müdürü Remzi İnalı da “OSB Müdürlüğü olarak ilimizdeki yatırımcılarımızın faaliyetlerini daha rahat sürdürebilmeleri adına çalışmalara devam ediyoruz, inşallah bu projemiz memleketimize hayırlı olur. Karacadağ Kalkınma Ajansına da desteklerinden ötürü teşekkür ederiz” dedi.

#

05 Nis 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.