Mozaik Çalıştayında Ödüller Sahiplerini Buldu

Uluslararası Mozaik Çalıştayında yarışmaya giren eserlerde dereceye girenlerin ödülleri verildi. Dereceye giren eser seçiminde ilginç bir olayda yaşandı.

Ardından ikincilik ödül seçimi yapıldı jüri değerlendirilmesi sonucu ikincilik ödülü alan 25 nolu rumuz ile Sibel Akbaba olurken üçüncülük eseri ise 70 nolu rumuzla Fernanda Tollemato oldu.

Ardından Mansiyon dalında en iyi ödüller sahiplerini buldu. Jüri gözetiminde yapılan derecelendirmede en iyi mansiyon ödülü 68 nolu rumuz ile Metin Katırcı olurken ikincilik ödülü 75 nolu rumuzla Hayriye Demirkol, üçüncülük ödülü 56 nolu rumuzla Asiye Müjgan Kav, dördüncülük ödülü ise 7 nolu rumuzla Sevgi Genç oldu.

Dereceye giren eserler ve sahipleri belli olurken bugünde yapılan etkinlik ile ödüller sahiplerine verildi.

22 Kas 2017 - 16:34 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.