Yaşıtları Tatil Yaparken, O Ayağındaki Terlikleriyle Çöp Toplayarak Evini Geçindiriyor

Suriye'deki savaştan kaçıp gelen ailenin 12 yaşındaki oğlu Talha Ahmet çöp konteynerlerinden topladığı atıklarla evini geçindirirken yaşıtları

Suriye'de devam eden iç savaştan kaçıp Adana'ya gelen ailenin 12 yaşındaki oğlu Talha Ahmet, çöp konteynerlerinden topladığı atıkları boyundan büyük demir çöp arabasında taşıyor. Yaşıtları denizde aileleriyle birlikte tatildeyken, terlikle sokaklarda dolaşan Talha, ailesinin geçimine katkı sağladığını belirtti.

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORLAR

Canlarını kurtarıp Adana'ya gelen Suriyelilerin bir kısmı konteyner kentte yaşam mücadelesi verirken bir kısmı ise çadırlarda hayatlarını devam ettiriyor.
HER ŞEYLERİNİ SURİYE'DE BIRAKTILAR

Her şeylerini Suriye'de bırakıp sadece canlarını kurtaran aileler de özellikle çocuklar çok zor günler geçiriyor.

AİLESİNİN GEÇİMİNE KATKI SAĞLIYOR

Halep'ten ailesiyle Adana'ya gelen Talha Ahmet ise bu çocuklardan bir tanesi. Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde boyundan büyük demir çöp arabasıyla ara sokaklardaki çöp konteynerlerindeki atıkları toplayan Talha, ailesinin geçimine katkı sağladığı söyledi.

YAŞITLARI TATİLDE

Yaşıtları denizde aileleriyle birlikte tatildeyken, ayakkabısı olmayan ve terlikle sokaklarda dolaşan Talha, her şeye rağmen hayata gülümseyerek bakıyor.

23 Tem 2017 - 19:02 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.