Urfa'da "hediyem Kur'an olsun" kampanyası

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca başlatılan 'Hediyem Kur'an olsun' kampanyası kapsamında Şanlıurfa'nın

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfınca başlatılan "Hediyem Kur'an olsun" kampanyası kapsamında, Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde yaşayan Suriyelilere Kur'an-ı Kerim dağıtıldı.

İl Müftüsü İhsan Açık, Türkiye Diyanet Vakfı yetkilileri Ali Güner ve Ahmet Hamdi Yeneroğlu ile çadır kent müdürü Hüseyin Ortaç, ilk olarak Suriyelilerin eğitim gördüğü okulu ziyaret etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Açık ve beraberindekiler, daha sonra ailelerin yaşadığı çadırları da ziyaret ederek, görüştükleri Suriyelilere Kur'an-ı Kerim hediye etti.

İl Müftüsü Açık, gazetecilere açıklamasında, kampanya kapsamında vatandaşlardan 540 bin Kur'an-ı Kerim toplandığını söyledi.

Bunlardan yaklaşık 100 binini Suriyelilere vermeyi planladıklarını aktaran Açık, Akçakale'de ise 5 bin 500 aileye ulaştıklarını kaydetti.

08 Ara 2016 - 14:35 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.