Rusya'da Yamyam Bir Aile 30 Kişiyi Yedi

Rusya'da bulunan bir cep telefonunda insan organlarıyla çekilen selfie'ler üzerine Dimitri ve Natalia Bakshaev çiftinin evine baskın yapıldı. 18

Emir
Haber albümü için resme tıklayın

Rusya’da, öldürdüğü insanları yiyen film karakteri doktor Hannibal Lecter’ı akıllara getiren bir olay ortaya çıkarıldı. Ülkenin güneyindeki Krasnodar kentinde kayıp bir cep telefonunda insan organlarıyla çekilen selfie’lerin bulunması üzerine harekete geçen Rusya polisi, Dimitri (35) ve Natalia (42) Bakshaev çiftinin evine 12 Eylül’de baskın yaptı. Evdeki buzdolabının dondurucu kısmında 8 insan parçası buldu. Gazete Habertürk'ün haberine göre cinayetle suçlanan Dimitri Bakshaev, soruşturma sırasında suçunu itiraf etti. Öldürdüğü insanları yemeye ilk kez 1999’da başladığını ve hemşire eşi Natalia’yla birlikte 18 yıldır insan yediklerini söyleyen Bakshaev, bu süre zarfında en az 30 kişiyi yediklerini ifade etti.

Polisin eve yaptığı baskın sırasında ayrıca, kavanozlar içerisinde saklanan bir miktar insan eti de bulundu. Adli tıpta yapılan incelemede, evdeki ceset parçaları ve saklanan insan etlerinden alınan DNA örneklerinin, 19 farklı insana ait olduğu ortaya çıktı.

HABERTÜRK

26 Eyl 2017 - 08:48 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.