Mandalinacı Veysel Mutlu'nun Klibi İzlenme Rekoru Kırıyor

Mandalinacı Veysel Mutlu'nun kendi yorumuyla söylediği Vay Delikanlı Gönlüm şarkısının klibi YouTube'da izlenme rekoru kırıyor.

Sosyal medyada, pazarda söylediği şarkılarla ünlenen fenomen mandalinacı VeyselMutlu, ilk single’ı ile müzik dünyasına adım attı. Mandalinacı Veysel Mutlu'nun kendi yorumuyla söylediği Vay Delikanlı Gönlüm şarkısının klibi YouTube'da izlenmerekorları kırdı. Klip bir günde 2 milyondan fazla izlendi.

Bursa’da 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, tezgahın başında söylediği şarkılarla, bir anda Türkiye gündemine oturdu. Pazarda çekilen amatör bir video ile başlayan yolculuğu ilk single’ı ile devam ediyor.

21 Oca 2018 - 01:00 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.