Kuyudan Kurtarılan İneğini Öpen Vatandaş, İlginç Görüntüler Oluşturuldu

Şanlıurfa'da merada otlarken 2 metrelik kuyuya düşen inek itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Sahibi ise kavuştuğu ineğini öperek sevincini

Şanlıurfa'da otlaması için meraya bırakılan inek, içi boş sulama kuyusuna düştü. Gelenitfaiyeekibi, sıkışan ineği vücuduna halat bağlayıp, traktörle çekerek kuyudan çıkardı. Sahibi, kurtarılmasına sevindiği ineğini öptü.

OTLAMASI İÇİN MERAYA BIRAKILMIŞTI

Harran'ın Kahraman Mahallesi'nde meydana gelen olayda, SabriKarataş'a ait inek otlaması için meraya bırakıldı. Arazide otlayan inek bir süre sonra otların arasında bulunan üzeri açık bırakılan 2 metre derinliğindeki içi boş sulama kuyusuna düştü.

EKİPLERDEN YARDIM İSTEDİ

İneğinin kuyuya düştüğünü gören sahibi önce kendi imkanları ile hayvanı çıkarmaya çalıştı. Başarılı olamayanKarataş, daha sonraitfaiyeekiplerinden yardım istedi. İhbarla olay yerine gelenitfaiyeekibi, içi boş su kuyusunda sıkışan ineği vücuduna halat bağlayıp, traktör yardımıyla güçlükle kuyudan çıkardı.

HABERLERCOM

#

10 Kas 2017 - 15:11 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.