Kaliteli Çanta ve Kalitesiz Çanta Arasındaki Farklar

Çantalar sadece temel bilgilerimizi taşımakla kalmıyor aynı zamanda stilimizi de tamamlıyor ve gardırobumuzu kolayca yükseltiyoruz.

Stil tercihlerinin ötesinde hepimiz birkaç yıl sürecek bir çanta istediğimizi kabul edebilir ve yalnızca bir kaç tane kredi kartı taşıyorsanız da, amaca en iyi şekilde hizmet edecektir. İyi ve kaliteli çantaları diğerlerinden ayıran özellikler barizdir.

Kötü Çanta Belirtileri Nelerdir?

Yararsız cepler veya çok sayıda bölme. Organizasyon için mükemmel olacağı düşünülüyor olabilir, ancak iç cephe ve dış cepler genellikle yeterince büyük değildir veya çok büyük olabilir, bu yüzden eşyalarınız sonsuza dek kaybolacaktır.

Boşken çok ağır: Bir çanta omuz ve sırt ağrısı için bir reçetedir. Mümkün olduğunca hafif olmalı, ancak kalitesinden de ödün vermemelidir. Ortalama bir kadın çanta modeli 2 kg olabilir.

Zayıf kayışlar: Ayarlanabilir kayışlar esneklik ve uyum için en iyisidir, ancak kayışlar ayarlanamıyorsa, vücudunuz için çok uzun veya kısa olmamasına dikkat edin. Aynı zamanda çok ince olan kayışlardan kaçının; omuzlar için ergonomik olmayacaklardır.

Düşük kaliteli malzemeler: Deri çantalar yumuşak olmalıdır, plastik benzeri değil, sert veya gevrek olmalıdır. Kumaş çanta gibi deri içermeyen çanta modelleri, yeterince sağlam olmalıdır.

İyi bir çanta standardı arıyorsanız https://tr.uspoloassn.com/kadin-canta-modelleri/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Hem beğeninize uygun hem de yüksek kalitede çantaları çok hesaplı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Birçok çanta ve cüzdan modelinde % 50 indirimler mevcut.

10 Oca 2018 - 19:51 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.