İzmir'de Çocuğa İstismarda Bulunan Şahıs Tutuklandı

İzmir'de bir markette çocuğa istismarda bulunan şahsın görüntüleri kameralara yansımıştı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde, küçük bir kız çocuğuna tacizde bulunan bir şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İHA'nın haberinegöre, bir markette kimliği öğrenilemeyen bir şahıs, reyonlara bakan iki küçük kızın yanından geçerken bir kıza tacizde bulunmuştu.

Marketin güvenlik kameralarına yansıyan bu görüntünün sosyal medya da paylaşılmasının ardından çok sayıda vatandaşın tepkisine neden olmuştu. Yaşanan bu iğrenç olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, marketin güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Yapılan inceleme sonucunda, küçük kıza tacizde bulunan şahsın 29 yaşındaki T.B. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan T.B., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

27 May 2017 - 10:21 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.