İstanbul Boğazı'nda Tur Teknesinde İntihar Girişimi

Suriye uyruklu vatandaş teknenin Galata Köprüsü'nden geçişi sırasında birden kendini boğazın serin sularına bıraktı.

İstanbul Boğazı'nda tur teknesine binerek gezintiye çıkan bir kişi Galata Köprüsü geçişi sırasında kendini tekneden aşağıya attı. Deniz polisinin hemen müdahale ettiği vatandaşın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

İHA'nın haberine göre, 15.00 sularında Eminönü'nden Boğaz gezisi yapmak için yola çıkan turistlerin olduğu teknede bir kişi intihar girişiminde bulundu. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen Suriye uyruklu vatandaş teknenin Galata Köprüsü'nden geçişi sırasında birden kendini boğazın serin sularına bıraktı. Kıyıdan durumu fark eden vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen deniz polisleri denizin ortasındaki vatandaşa müdahale ederek Karaköy iskelesine çıkardı.

DURUMU KRİTİK

Bu sırada iskelede hazır bekleyen sağlık görevlileri denizden çıkarılan vatandaşa müdahale ederek ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. İntihar girişiminde bulunan vatandaşın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Olayın görgü tanığı Efecan Tokaç, "Ben denize düştüğünü kıyıdan gördüm gezi teknesinden yaşlı bir kişi denize atladı. Şu an sağlık ekipleri müdahale etmeye çalışıyorlar. Deniz polisi hızlı geldi ama ölüp ölmediğini anlamadık" dedi.

Başka bir görgü tanığı Nejat Keser de , "Köprüde duruyorduk, tur gemileri geçiyordu, geçerken adam kendini denize attı. Hemen sahil güvenliği aradık, gelip çıkardılar" şeklinde konuştu.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

27 May 2017 - 17:45 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.