Gürcü Kadın Boğazı Kesilmiş Olarak Bulundu

Çilingirle içeri giren polis evde yaklaşık 3-4 gün önce boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlenen bir kadın cesedi buldu.

meriyem
Haber albümü için resme tıklayın

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Gürcistan uyruklu bir kadın boğazı kesilmiş olarak bulundu. Cinayet şüphelisi olarak sağır ve dilsiz bir kişi aranıyor.

Habertürk Haber Merkezi'nden Kenan Taşkın'ın aktardığı bilgilere göre, Fatsa'nın Sakarya Mahallesi'ndeki bir evden kötü kokular gelmesi üzerine aynı apartmanda oturanlar polise haber verdi. Olay yerine gelen ve çilingirle içeri giren polis, evde yaklaşık 3-4 gün önce boğazı kesilerek öldürüldüğü belirlenen bir kadın cesedi buldu. Yapılan araştırmada kadının Gürcistan uyruklu 34 yaşındaki Elene Gokadze olduğu belirlendi.

Vahşi bir şekilde öldürülen kadının cesedi Fatsa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Cinayetle ilgili olarak sağır ve dilsiz bir şüphelinin arandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

# Ordu

23 May 2017 - 16:33 - Yaşam

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.