Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit Hürriyet İlkokulu Kermes Açılışına Katıldı

Viranşehir ilçesi Hürriyet İlkokulu'nda okul yararına kermes düzenlendi.

Geleneksel hale getirilen kermesin açılışına Kaymakam Ömer Çimşit, Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Aslan Çiftçi, Mahmut Şık ve Halaf Kete ile öğretmen ve öğrenciler katıldı. Hürriyet İlkokulu idaresi ve okul aile birliğinin düzenlemiş olduğu kermeste Kaymakam Ömer Çimşit ve beraberindeki heyet stantları tek tek inceleyerek yöresel yemekler hakkında bilgi aldı.

Kermesin ardından okulda incelemelerde bulunan Çimşit ve beraberindekiler, 21-26 Mart Orman haftası münasebeti ile öğrencilerde çevre ve doğa bilincini geliştirmek, yeşili ve doğayı sevdirmek, sorumluluk duygusu kazandırmak amacı ile tohumlu kalem ve kitap dağıttı.
Kaymakam Ömer Çimşit ve Viranşehir Belediye Başkan Yardımcıları Aslan Çiftçi, Mahmut Şık ve Halaf Kete, "Yeşil bir Viranşehir için” sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında Hürriyet İlkokulu bahçesine fidan dikti.
İlçe genelinde bu yıl binlerce fidanı toprakla buluşturduklarını kaydeden Kaymakam Çimşit amaçlarının Viranşehir’e yeşil ve sağlıklı bir görünüm kazandırmak olduğunu kaydetti.

24 Mar 2017 - 12:37 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.