Viranşehir'de 800 Öğrenciye Çeyrek Altın Verilecek

Viranşehir ilçesin de Şanlıurfa Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sözü üzerine İlçemizde Çanakkale Şiirini ezberleyen 800 Öğrencinin

Viranşehir Belediyesi Toplantı Salonu'nda Başkan Yardımcıları Halaf Kete,Mahmut Şık, Arslan Çiftçi ve İlçe MilliEğitim Şube Müdürü İlyas Koyuncu'nunda hazır bulunduğu protokolde Viranşehir Belediyesi Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Ateş arasında protokol imzalandı. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkan Vekili ve İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, protokolün daha önce Şanlıurfa Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün sözü üzerine ilçemizde Çanakkale Şiirini ezberleyen toplamda 800 öğrenciye ödül verilmesi amacıyla imzalandığını ifade etti. İlçemizde oluşturulan komisyonun 940 öğrenciyi tek tek dinleyerek şiiri ezberlendiği kanısına varıldığını ifade eden Çimşit, 940 öğrenciden 140 Öğrencinin Şanlıurfa Valiliği tarafından çeyrekaltın ile ödüllendirildiğini, geriye kalan 800 Öğrenciye ise Viranşehir Belediyesi olarak çeyrek altın verileceğini kaydetti. Şanlıurfa Valiliğinin talimatı doğrultusunda Belediye bütçesinden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yapacağı ihale sonrası 800 öğrenciye toplamda 200 Bin TL değerinde ödül verileceğini vurgulayan Çimşit, 2. TEOG sınavında Türkiye birincisi olan 5 öğrenciye de "tam altın" hediye edileceğini de dile getirdi.

27 Tem 2017 - 10:20 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.