Urfalıdan 16 gündür haber alınamıyor

Urfalıdan 16 gündür haber alınamıyor

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde 16 yaşındaki ilköğretim öğrencisinden 16 gündür haber alınamıyor.

İlçenin Kışla mahallesinde ikamet eden 16 yaşındaki ilköğretim 8.sınıf öğrencisi Mustafa Ekinci, 27 Temmuz’da evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi.
Ekinci Ailesi, eve dönmeyen çocukları Mustafa Ekinci’nin bulunması için güvenlik güçlerine haber verildi.
Baba Fevzi Ekinci, çocuğunun Göl ilköğretim Okulunda okuduğunu belirterek, " 27 Temmuz çarşamba günü evden çıktıktan sonra bir daha eve dönmeyince durumu güvenlik güçlerine bildirdik. 16 gündür çalmadığımız kapı aramadığımız yer kalmadı. Daha öncede birkaç defa bu tür girişimde bulunmuştu ama birkaç gün içerisinde eve dönmüştü. Bu defa eve dönmedi. Perişan bir durumdayız. Çocuğumun hayatından endişe duyuyoruz. Çocuğumu gören duyarlı vatandaşlarımızdan bizlere veya emniyete ulaşmalarını rica ediyoruz" dedi.

Viranha.com

12 Ağu 2016 - 12:15 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.