HDP Viranşehir'de Adaylarını Tanıttı

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Viranşehir'de Adaylarını tanıttı. Karacadağ Caddesi üzerinde bulunan Samancılar kıraathanesinde saçım seçim

ESKİ AKP’li
Haber albümü için resme tıklayın

Yoğun kalabalığın olduğu seçim bürosunda Viranşehir Eski Belediye Başkanı Emrullah Cin, HDP Şanlıurfa Milletvekili Adayları Nimetullah Erdoğmuş, Ayşe Sürücü, Ömer Öcalan, Roza Yazmacı, Orhan Özkan, tanıtımları yapıldı.

Eski Belediye Başkanı Emrullah Cin, konuşmasında Zından'da yatan özgürlük tutsaklarına selam olsun sözleriyle başladı.Cin, hiç bir zaman bizi yıldıramazlar bizler halkımızın sesiyiz sesimizi kıssamazlar engelleyemezler şeklinde konuştu.

Sürücü, HDP’nin baraj altında bırakılması yönünde planların yapıldığına dikkat çekerek, “Bir tarafta Cumhur ittifakı kurdular, diğer tarafta da adına millet ittifakı dediler. Her iki ittifak da zahiren zıt gibi görünse de, hedeflerinde aleni bir şekilde HDP’yi baraj altına çekmek var. Ne hile ne politik kurnazlık bu seçimin sonucunu belirlemeyecek. Birleşmiş, bütünleşmiş, mahşeri vicdan bu seçimin kararını belirleyecek" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından tebrikleri kabul eden HDP Milletvekili Adayları Hatıra resimleri çektiler daha sonra seçim çalışmalarına start verdiler.

27 May 2018 - 23:08 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.