Hain saldırının izleri siliniyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki terör saldırısının izleri temizleniyor.

Yenişehir Mahallesi Savcılar Sitesi'ne önceki gün bomba yüklü araçla düzenlenen saldırının ardından trafiğe kapatılan bölgede evleri hasar gören vatandaşlar, gün boyu bakım ve temizlik çalışmaları yaptı.
Şanlıurfa Büyükşehir ve Viranşehir belediyeleri ekipleri de bölgedeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
Patlamada evi hasar gören Aslan Akmeşe, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlama sırasında evinde misafirleriyle oturduklarını belirterek "Aniden patlama oldu. Bir anda alev topu yükseldi. Elektrikler kesildi. Çocuklarımla hemen yere yattık, çok korktuk. Evimde büyük hasar oluştu. Şu anda temizlik yapıyoruz. Bu tür terör olayına karşıyım, kınıyorum ve tasvip etmiyorum." diye konuştu.
Mehmet Karataş da evde yemek yediği sırada patlama olduğunu söyleyerek patlamanın basıncıyla evde hasar oluştuğunu aktardı.
Olayda hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen Karataş, bu terör saldırısını kınadıklarını, böyle bir olayın bir daha yaşanmaması için dua ettiklerin kaydetti.

19 Şub 2017 - 15:28 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.