Dicle Elektrik, Viranşehirli Muhtarları Dinledi

Dicle Elektrik yöneticileri bu kez Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesindeki muhtarla bir araya geldi. Yöneticiler bulundukları mahaldeki halkın temsilcileri

Dicle Elektrik Dağıtım Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen ve ilçe merkezindeki 16 mahallenin muhtarının katıldığı muhtar buluşmasında enerji şirketini adına İl Müdürü İl Müdürü Osman Hondu, Proje Tesis Yöneticisi Mehmet Kürüm, Viranşehir İlçe Şefi ve İl Müdür Yardımcısı İsmail Türk katıldı.

İlçede enerji kalitesi arttı, arıza sayısı azaldı

Toplantıda konuşan İl Müdürü Osman Hondu şirketin, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Elektrik Piyasası Düzenleme Kurumu’nun (EPDK) yönetmelikleri gereği sorumluluk bölgesindeki müşterilerine kaliteli ve kesintisiz enerji verebilmek için yatırım yaptığına dikkat çekti. Hondu, “Şanlıurfa’nın genelinde olduğu gibi Viranşehir’de de enerji şebekesini iyileştirmeye dönük yatırımlarımız devam ediyor. Bu yıl yapılan yatırım ve bakım çalışmaları sayesinde Viranşehir’de geçmiş yıllara göre elektrik arıza sayısında kayda değer düşüş olmuştur. Muhtarların sorunlarını dinleyip, çözüm için çalışacağımızı iletirken, biz de onlardan elektriğin israf edilmemesi için destek istedik. Muhtarlar, görev yaptıkları mahallelerde kaçak elektrik kullanılmaması ve kullanılan elektriğin israf edilmemesi konusunda bize destek vereceklerini samimi bir şekilde beyan ettiler’’ dedi.

Kayıt dışı ile mücadeleye destek sözü verildi

Daha sonra söz alan muhtarlar, Dicle Elektrik tarafından gerçekleştirilen yatırımlar sayesinde geçen yıla göre enerji kalitesinin arttığını, arızaların ve buna bağlı kesintilerin de azaldığını bildirdiler. Mahallelerinde devam eden yeraltı çalışmalarının bir an evvel bitirilmesini isteyen muhtarlar, Dicle Elektrik tarafından yürütülen hizmetin aynı zamanda bir kamu hizmeti olduğunun bilincinde olduklarının altını çizdiler. Toplantı Viranşehirli Muhtarların, abonesiz ve kayıt dışı elektrik kullananlarla ilgili Dicle Elektrik’e destek sözü vermelerinin ardından sona erdi.

28 Kas 2019 - 14:51 Şanliurfa/ Viranşehir- Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.