Yol Kontrolü Yapan Güvenlik Güçlerine Saldırı: 1 şehit

Siirt'te PKK'lı teröristlerin yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine yönelik saldırısında bir güvenlik korucusu şehit oldu. Saldırıya anında

Siirt'in Eruh ilçesinde yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine

PKK

'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda bir güvenlik korucusu şehit oldu.

Eruh-Çizmeli-Bilgili-Doğanca-Okçular yolunda, terör örgütü PKK mensupları, yol emniyetini sağlayan karma time Bilgili köyü istikametinden uzun namlulu silahlarla saldırdı.

Açılan ilk ateşte başından isabet alan bir güvenlik korucusu olay yerinde şehit düştü.

OPERASYON BAŞLATILDI

Güvenlik güçlerince anında saldırıya karşılık verilmesiyle çıkan çatışmanın ardından kaçan terör örgütü PKK mensuplarının

etkisiz hale getirilmesi için başlatılan operasyon sürüyor.

BİLGİLİ KÖYÜ'NDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Saldırının gerçekleştiği Bilgili Köyü mülki sınırlarının tamamında sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Eruh Kaymakamlığı'ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Söz konusu terör eylemini yapan bölücü örgüt mensuplarının Bilgili köyü sınırları içerisinde olabileceğinden, yapılacak operasyonların sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi için Eruh Kaymakamlığımızca Bilgili köyü mülki sınırlarının tamamını kapsayacak şekilde 22 Haziran tarihi saat 01.00'den 23 Haziran tarihi saat 01.00'e kadar önleyici bir tedbir olarak sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

22 Haz 2017 - 08:48 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.