Uçaklarda Kaybedilen Eşyalar Satışa Çıktı

Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında unutulan eşyalar Kadıköy'de bir mağazada satışa çıkarıldı THY uçaklarında unutulan eşyalarıihaleyle alan

Türk Hava Yolları (THY) uçaklarında unutulan eşyalar Kadıköy’de bir mağazada satışa çıkarıldı

THY uçaklarında unutulan eşyalarıihaleyle alan Hanefi Sefalı, Göztepe’deki dükkanında satışa sundu.Ürünler arasında 2 bin çocuk arabası, 3 bin cep telefonu, 4 bin adetbilgisayar ve tabletler, yüzlerce fotoğraf makinesi bulunuyor.

HER KATTA AÇILMAMIŞ BAVUL BULUNUYOR

İkinci elmağasazında binlerce elektronik ürünün yanı sıra 3 TL’den başlayangiysiler, kırtasiye malzemeleri, takı ve aksesuarlar, enstrüman aletleride satılıyor. Dükkanın her katında yüzlerce açılmamış bavul bulunuyor.Ürünlerin piyasadaki değerini araştıran çalışanlar, vatandaşı memnunedecek fiyat belirlediklerini söylüyor.

ACABA NE UNUTULMUŞ DİYEREK BAVULLARI AÇIYORUZ

Dükkan sahibi HanefiSefalı satılan ürünlerin fiyatı hakkında bilgi verdi. Sefalı, "Bu seneelektronik malzememiz çoğunlukta. 3 bin 700 tane cep telefonu, 560fotoğraf makinesi var. Laptopların da sayısı fazla. İpad’in çok çeşidivar ama genelde kullanılmamış modelleri var. Normalde 64 GB’ın fiyatıpiyasada bin 900 TL ama biz 700 TL’ye falan satacağız. 500 TL’ye İpadbile var. Bilgisayarların fiyatı da 300 TL’den başlıyor. Makineninmodeline ve temizliğine göre fiyatı belirleniyor. Vatandaş da bunların3’te biri fiyatına bulabilir. Apple’ın 4 bin 500 TL’lik bir bilgisayarıvar elimizde biz onu bin 500’e satmayı düşünüyoruz. Müşteri bufiyatlardan memnun kalacak. Biz 4 senedir falan alıp satıyoruz. Gelenbavulları açmak bir hobi haline dönüştü. ’Acaba vatandaş neyini unutmuş’diyerek açıyoruz bavulu. Vatandaşın da yararına olacak bu ürünler."dedi.

Satışa çıkarılan ürünler arasında bir gitarı beğendiğini söyleyen Fikret

Sarı, "

Ben bir gitar heveslisi olarak ürünü beğendim. Buradan geçerkengördüm ürünü ve bakmak istedim. İlgi alanım olduğu için dikkatimi çekti,amatör olanlar için çok iyi durumda bir gitar. Fiyatını henüzbilmiyorum ama piyasada değeri 400- 500 TL civarındadır

." ifadelerini

kullandı.

( ENSONHABER )

#

22 Nis 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.