Tugay Kerimoğlu ile Etkin Ünal'ın Boşanmalarının Altından İhanet Çıktı

Çocuklarına rağmen 25 yıllık evliliklerini tek celsede bitiren Tugay Kerimoğlu ve Etkin Ünal ayrılığının altından ihanet çıktı.

TugayKerimoğlu ile Etkin Kerimoğlu''nun (Etkin Ünal) 25 yıllık evliliği çocukları Berke ve Melisa''ya rağmen geçen ay tek celsede bitmişti.

"DEREYİ GEÇENE KADAR AYIYA DAYI DİYEMEM"

Etkin Ünal, yaşanılan fikir ayrılıkları nedeniyle boşanma kararı aldıklarını dile getirmişti. Ünal, geçen hafta yaptığı paylaşımda ''''Dereyi geçene kadar ayıya dayı diyemem, ben kula kulluk da edemem. Yalan, dolan, düzgün yaşamayı beceremeyen uzak dursun'''' ifadelerini kullandı.

AYRILIĞIN NEDENİ

İHANET

Mİ?

Magazin kulislerinde dolaşan son iddiaya göre; çiftin 25 yıllık evliliklerini noktalamasının altında Tugay Kerimoğlu''nun ihaneti yatıyor. Genç bir kadına aşık olan Kerimoğlu, Etkin Ünal''a ayrılmak istediğini söylüyor. Kerimoğlu''nun bu isteği karşısında ne yapacağını bilemeyen Ünal, bir süre düşündükten sonra ayrılığı kabul ediyor.

21 Oca 2018 - 11:57 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.