Toprağın Vatan Olması İçin Şehitlere İhtiyaç Var

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şüphesiz ki şehitler canımızı yakıyor ama bir toprağın vatan olması için şehit ve gaziye ihtiyaç var.' dedi.

CumhurbaşkanıRecep Tayyip ErdoğanDış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nda gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında düzenlenen El Bab operasyonunda verilen şehitlerle ilgili de konuşan Erdoğan, "Bir toprağın vatan olması için şehit ve gaziye ihtiyaç var." dedi.

BUNLARIN MAZLUM DERDİ YOK

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:
Lafa geldiği zaman bakıyorsunuz, bir tane hayvancık petrol yığınına düştüğü zaman ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Mülteciler konseyi açıklama yapmış, yapsa n'olur. Tedbir var mı? Yok. Botlar şişleniyor, o insanlar ölüyor. Türkiye'ye verdikleri söz var. 3 milyar avro. Sadece 667 milyon avro gönderdiler. Bunların gelirleri bizden fazla. Bunların ezilen mazlum gibi dertleri yok, bunlar bizde var.

SİZİN DEFTERLERİNİZİ BİLİYORUZ

Biri çıkmış parlamentoda bize ne dünyadan diyor.Gaziantep,Kilis'te vatandaşlarımız ölüyor. o güne kadar sabretmişiz. O gün dedik ki duramayız. Biz şimdi gireceğiz. Ve ilk adımı attık, girdik. Celabrus'tan başladık. Sonra güneye doğru gideceğiz, dedik. Akıl vermeye başladılar, ne işimiz var dediler. Bizim için tehdit buralar. Bu hallolmazsaGaziantep,Kilis,Urfaher zaman tehditte.

TOPRAĞIN VATAN OLMASI İÇİN ŞEHİDE İHTİYAÇ VAR

Şüphesiz ki şehitler canımızı yakıyor ama bir toprağın vatan olması için şehit ve gaziye ihtiyaç var.

MÜSLÜMAN SOKULDUĞU DELİKTEN BİR DAHA SOKULMAYACAK

Cumhuriyet'in kuruluşundan önce 10 yılı ele alırsak 2 milyon kilometre kareden düştük. Bize Sevr'i dayattılar, Lozan'ı kabul ettik. Biz 17-18. asrın bir numarasıydık. Oradan bu noktaya kaldık. Şimdi de ne olacak, olsun biraz daha gidebilir.

PKK

denilen ahlaksız, alçakların istedikleri bu değil miydi? Bunlar Güney Doğu'da operasyon yaparken biz devlet kurma derdinde değil miydi? Şimdi bizim böyle bir derdimiz yok. Sizin gizli hikayelerinizi A'dan Z'ye biliyoruz. Müslüman bir sokulduğu delikten bir daha sokulmayacak."

24 Ara 2016 - 12:36 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.