THY Uçağında Yolcuya Şiddet

Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçağın 17 Haziran'da gerçekleştirdiği Londra- İstanbul seferinde tepki çeken bir darp olayı yaşandı. THY

THY Londra- İstanbul seferini gerçekleştiren uçağında yaşanan ve bir yolcunun videoya aldığı olayda, Afgan bir yolcunun sivil kıyafetli bir başka kişi tarafından darp edildiği görülüyor.

"GERÇEKTEN NEFES ALAMIYORUM"

Ahtzaz Ali isimli bir kullanıcı tarafından sosyal medyada paylaşılan videoda, kafası sert bir şekilde duvara bastırılan ve art arda darbelere maruz kalan Afgan yolcunun "Gerçekten nefes alamıyorum" diyerek bağırdığı, olaya tanıklık eden kimi yolcuların da

"Suratına yumruk atıyor. Bunu yapmaya hakkınız yok" sözleri ile Afgan yolcuya yapılan şiddete tepki gösterdiği görülüyor.

RT'nin de yayınladığı videoda, Afgan yolcuyu darp eden kişinin bir İngiliz yetkili olduğu iddia ediliyor.

19 Haz 2017 - 14:36 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.