TGF’den Kamuoyuna Duyuru

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada TGF adını kullanan korsan bir oluşuma dikkat çekildi. Açıklamada TGF adını

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 14 Ekim 2018 tarihinde Ankara’da son derece demokratik bir genel kurul gerçekleştirmiş, yüzde 92’lik bir rekor katılımın yaşandığı ve iki listenin yarıştığı bu genel kurulda Yılmaz Karaca’nın başkanlığındaki liste 10 oy farkla, Türkiye genelindeki delegelerin teveccühünü kazanmıştır. Kongre bitiminde, “Demokratik bir yarış oldu. Divan Başkanı Atilla Sertel ile Yılmaz Karaca ve ekibini kutluyorum” denilerek kutlama dileklerinde bulunulmasına rağmen, sonraki günlerde kendisini sözde ‘TGF alternatif güçbirliği platformu’ adıyla tanımlayan bir grup; korsan toplantılar düzenlemekte ve asılsız iddialar içeren açıklamalar yapmaktadır. TGF resmi bir tüzel kişiliktir ve bu tüzel kişiliği bağlayan açıklamalar sadece TGF’nin Seçilmiş Yönetim Kurulu tarafından yapılır. TGF çatısı altında Yönetim Kurulu’nun bilgisi dahilinde olmayan hiçbir oluşuma asla izin verilmez, tolerans da gösterilmez. Son günlerde TGF adını kullanmaya da cüret ederek kamuoyuna olur olmaz açıklamalar yapan sözde alternatif güçbirliği platformu ile ilgili ‘adli ceza istemli’ yasal işlemler tarafımızca başlatılmış olup, TGF Yönetimi’nce de platform içinde yer alarak açıklamalara onay verenler hakkında gerekli disiplin cezaları uygulanmıştır. Uyarı ve Kınama cezası verilen bu gruba, disiplin suçunun işlenmesine devam edilmesi halinde ihraç cezasının gündeme geleceği de uygun bir üslup ile ifade edilmiştir. Bütün bu nedenlerle; TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca adıyla veya TGF Yönetim Kurulu imzasıyla yapılmayan bu türden sahte açıklamalara itibar edilmemesini bir kez daha önemle hatırlatıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HABER MERKEZİ

12 Kas 2018 - 17:49 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.