TBMM 100 İşçi Alacak

TBMM'nin sosyal tesislerinde aralarında aşçı garson temizlikçi ve otopark görevlilerinin bulunduğu 100 kişi hizmet alımıyla istihdam edilecek.

TBMM'nin sosyal tesislerinde, aralarında aşçı, garson, temizlikçi ve otopark görevlilerinin bulunduğu 100 kişi hizmet alımıyla istihdam edilecek.

TBMMİdari veMaliİşler Başkanlığının konuya ilişkin duyuruları,ResmiGazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

ELEMAN ALINACAK BÖLÜMLER

Buna göre, TBMMİdari veMaliİşler Başkanlığı, 2 aşçıbaşı, 6 aşçı, 3 şef garson, 30 garson, 38 komi, 3 temizlikçi, 4 bulaşıkçı, 2 meydancı ve 2 hos-hostes olmak üzere 90 kişilik hizmet alımı yapacak.

Bu kişiler,Dolmabahçe Sarayı, Beylerbeyi Sarayı, Yıldız Çini ve Porselen Fabrikası, Aynalıkavak Kasrı,MaslakKasrı, Ihlamur Kasrı, Küçüksu Kasrı'ndabulunan kafeteryalarda istihdam edilecek.

Söz konusu hizmet alımına ilişkin ihale, 23 Mayıs Cuma günüİstanbul'da yapılacak.

10 OTOPARK GÖREVLİSİ

Dolmabahçe Sarayıotoparkındave yeni açılabilecek diğer otoparklarda çalıştırmaküzere 10otopark görevlisi istihdam edilecek. Hizmet alımı ihalesi,16 Mayıs Cuma günüİstanbul'da gerçekleştirilecek.

Yerli ve yabancı tüm isteklilere açık olan ihalede, yerli istekliler lehine yüzde10 fiyat avantajı uygulanacak. (haberler.com)

#

03 May 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.