Survivor'da Elenen İsim Belli Oldu

Survivor'da Turabi Sema ve Murat eleme potasına çıkmıştı. Survivor adasına veda eden isim Sema Aydemir oldu.

Survivor'ın geçtiğimiz bölümünde Acun Ilıcalı finale çok az bir süre kalan yarışmacılara büyük bir sürpriz yapmıştı. Yeni formatta artık yarışmacılar takım halinde değil bireysel olarak yarışacak ve haftada iki eleme yapılıyor. Bu hafta adaya veda eden isim Sema Aydemir oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Kadınlarda Nagihan, parkurda ve atışlarda Sema'ya büyük bir üstünlük kurdu ve kazandı. Erkeklerde ödülü kazanan isim ise Adem'le final oynayan Anıl oldu. Ödülü kazanan yarışmacılardan Anıl Hilmi Cem'i seçti. Nagihan ise Hakan'ı seçti. Bu yarışmanın ödülü ise yarışmacılar Panama'ya gidip hamburger yediler.

SURVİVOR'DA ADAYA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor'da Turabi, Sema ve Murat'ın eleme potasına çıktığı konseyde adaya veda eden isim Sema oldu.

19 Haz 2018 - 03:55 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.