Sulama Kanalında Elleri Bağlı Erkek Cesedi Bulundu

Eskişehir'de sulama kanalında elleri bağlı erkek cesedi bulundu

Eskişehir'de sulamakanalı içerisinde elleri önden iple bağlı 45-50 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.

Ertuğrulgazi Mahallesi Nurten Sokak Neo Alışveriş Merkezi karşısındaki

DSİ

'ye ait sulama kanalında su yüzeyinde bir erkek cesedini sürüklendiğini görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis, itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile polisler cesedi su kıyısına doğru çekti. Ceset daha sonra ekipler tarafından sudan çıkartıldı. Elleri önden iple bağlı olan 45-50 yaşlarındaki erkek cesedin üzerinden kimlik çıkmadı. Yetkililer, görünüş itibarıyla cesette herhangi bir dayak veya zorlama izi bulunmadığını, kimliğinin belirlenmeye çalışıldığını belirtti.

Ceset, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı olayla ilgili soruşturma sürüyor.

17 Haz 2017 - 16:20 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.