Sıcaklık 10 derece birden düşecek!

Yurdumuzun iç ve güney kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bugün Batı ve Orta Karadeniz İç Ege Akdeniz ile İç

Yurdumuzun iç ve güney kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının bugün Batı ve Orta Karadeniz, İç Ege, Akdeniz ile İç Anadolu'da, Perşembe günü ise ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde hissedilir derecede (6 ila 12 derece) azalacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.Ayrıca yetkililer Cuma günü mevcut sisteme ilave olarak yurdumuzun güneybatı kesimlerinden itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini de bildirdi.

11.03.2015 Çarşamba günü Marmara'nın doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, İç Ege, İç Anadolu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağış bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz'de gök gürültülü sağanak şeklinde olması tahmin ediliyor.

12.03.2015 Perşembe günü bütün bölgelerimizin çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu, İç Ege, Akdeniz bölgesi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yağışlı geçeceği bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Batı Karadeniz'in yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Perşembe günü meydana gelecek yağışların; Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Orta Karadeniz ile Doğu ve

Güneydoğu Anadolu bölgelerinin batısında kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.13 Mart 2015 Cuma günü mevcut sisteme ilave olarak yurdumuzun güneybatı kesimlerinden itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine girmesi ve hafta sonu ülkenin büyük bölümünün yağışlı geçmesi bekleniyor.

#

11 Mar 2015 - 07:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.