Seri Katil İçin Limanlar Abluka Altına Alındı

Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirmiş olduğu 3 cinayetin faili ve seri katil olarak aranan Atalay Filiz'in yurtdışına kaçma olasılığına karşı

Seyir halinde olan çoğu tekne, yat ve gemi kontrol edildi. Sahil kenarlarında devriyeler arttırıldı. Araçlar arandı. Seri katilin yemek yemek için iftar çadırlarına gidebileceğini düşünen güvenlik güçleri iftar çadırlarında arama çalışmalarına devam ediyor. Son olarak İzmir'de bir cafede görüntülenen şahıs, son olarak 2 gün bir öğrenci evinde kalarak konakladı. Haberlere çıktığını ve seri katil olarak arandığını gören Atalay Filiz, o günden sonra bir sır oldu. Ve kayıplara karıştı. Türkiye'nin 4 bir tarafında aranan şahısın yurtdışına kaçma olasılığına karşı, her yerde güvenlik güçleri tarafından arama çalışmaları başladı. Yunanistan'a kaçma olasılığına karşı yunan yetkililere seri katilin fotoğrafları dağıtılarak yardım istendi. Yunan yetkililerden gelen bir açıklamada seri katilin yunan adaları dahil Yunanistan sınırları içerisinde bulunmadığını açıkladı. Bu açıklamadan sonra güvenlik görevlileri, sahil görevlileri ile işbirliği yaparak seri katil için geniş çaplı arama başlattı.

07 Haz 2016 - 17:55 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.