Şehit Polisin Babası: Tek Hedefi Polis Olmaktı

Şehit polis Burak Bülbül'ün babası Ali Bülbül oğlunun polis olmayı çok istediğini belirterek 'Çok istemişti 'illa polis olacağım'

İstanbulBayrampaşa’da Yunus olarak bilinen motosikletli ekibin bariyerlere çarpması sonucu şehit olan polis memurlarından 21 yaşındaki Burak Bülbül’ün ailesinin yaşadığı Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’ndeki Maksutlu Köyü’nde oturan ailesine acı haber verildi. Köyün imamı olan baba Ali Bülbül, oğlunun polis olmayı çok istediğini belirterek, “Çok istemişti, ‘illa polis olacağım’ diye. Tek hedefim bu demişti, ulaştı hedefine. Sonra ‘motosiklete geçeceğim’ dedi. Bugün içinmiş her şey” dedi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yunus ekibinde görevli polis memurları Burak Bülbül ve arkadaşı Ertuğrul Taciroğlu motosikletle Bayrampaşa-Hal bağlantı yolunda bariyerlere çarparak şehit oldu. Şehit polis memurlarından 21 yaşındaki Burak Bülbül’ün Edirne’nin Uzunköprü İlçesi’ne bağlı Maksutlu Köyü’nde oturan ailesine acı haberi Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız verdi. Eve giden Kaymakam Yıldız, 20 yıldır köyde imamlık yapan Ali Bülbül’e oğlunun kazada şehit olduğunu söyledi. Anne Fatma Bülbül ise acı haberin ardından sinir krizleri geçirdi. Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Emniyet Müdürü Adnan Armağan Erdoğan ve AKP Uzunköprü İlçe Başkanı Çağatay Yılmaz, şehit ailesinin evini ziyaret ederek başsağlığı diledi. Aslen Kütahya’nın Simav İlçesi’ne bağlı Samat Köyü’nden olan aile, cenazenin memleketlerinde toprağa verilmesini istedi. Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız, kendi makam aracını Ali ve Fatma Bülbül çiftine tahsis ederek, İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde yapılacak törene katılmaları için İstanbul’a gönderdi.
“TEK HEDEFİ POLİS OLMAKTI”

Maksutlu Köyü imamı olan baba Ali Bülbül, oğlunun polis olmayı çok istediğini ve hedefine ulaştığını ifade ederek, “Burak’ı Trakya’da dünyaya getirdik, burada yaşamını yitirdi. Kimsenin yapacak bir şeyi yok, sadece dua edin. Yarın (Bugün) İstanbul’da tören varmış, daha sonra memleketimize Kütahya’ya götüreceğiz. Komşular cenazenin buraya gelmesini istiyor ama daha fazla üzmeyelim kimseyi. Burada doğdu, büyüdü. Buranın evladı. Köyde herkesi anne baba gibi görüyordu. Her istediği eve girip çıkıyordu. Ama buraya getirsek iş uzayacak, çocuğum üzülecek. Sizler arkasından dua edin. Çok istemişti, ‘illa polis olacağım’ diye. Tek hedefim bu demişti, ulaştı hedefine. Sonra ‘motosiklete geçeceğim’ dedi. Bugün içinmiş her şey” şeklinde konuştu.
Ali-Fatma Bülbül çifti, daha sonra İstanbul’a doğru yola çıktı. Şehit olan polis memuru Burak Bülbül’ün, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki törenin ardından memleketi Kütahya’nın Simav İlçesi’ne bağlı Samat köyünde toprağa verileceği öğrenildi.

23 Tem 2017 - 11:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.