Şanlıurfa sınırına Beton Bloklar Yerleştiriliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından sınırda güvenliği artırmak için yerleştirdiği modüler duvar örme çalışması aralıksız bir şekilde devam

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (

TSK

) güvenliği artırmak için sınır hattına yerleştirdiği modüler duvar çalışması devam ediyor. Yaklaşık 6 yıldır iç savaşın sürdüğü Suriye’de saldırılar devam ederken Türkiye tarafında ise güvenliğin en üst seviyeye çıkarılması için 3,6 metre yüksekliğinde üzerinde teller bulunan modüler duvar inşa ediliyor. Akçakale ile Suruç arasında kalan 82 kilometrelik yol güzergahında çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. TIR’larla getirilen tonlarca ağırlıktaki beton bloklar sınıra yerleştiriliyor. İşçilerin duvar örme çalışması sırasında olası bir saldırıya karşı güvenlik güçleri sınırda yoğun önlem aldı.

22 Oca 2017 - 13:25 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.