Ramazan’da En Fazla Konuşan İl Şanlıurfa Oldu

Şanlıurfa Ramazan Bayramı boyunca en fazla konuşmayı seven ikinci il oldu. Özel operatörlerin yapmış olduğu çalışmalar çerçevesinde ramazan boyunca

Şanlıurfalılar ramazan boyunca Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan sevdikleriyle bol bol konuştu, mesajlaştı ve veri alışverişinde bulundu. Şanlıurfa’da konuşma, mesajlaşma ve veri alıverişinde de ilk 10’na giren şehir oldu.

Şanlıurfa’da konuşmada da İstanbul’dan sonra 2’nci sırayı aldı. Mesajlaşma ve veri alıverişinde İstanbul’dan sonra 2’nci şehir oldu. Şanlıurfa ve İstanbul yanı sıra ilk 10 sıra ya giren ilerde şunlar oldu; İstanbul, Şanlıurfa, Ankara, Adana, İzmir, Şırnak, Konya, Gaziantep, Zonguldak ve Kahramanmaraş oldu. En çok mesajlaşmada da en çok mesajlaşan iler arasında 3’cü oldu sırasıyla İstanbul, Ankara, Şanlıurfa, Konya, Kütahya, Adana, Şırnak, Zonguldak, Gaziantep ve Kahramanmaraş. Veri alışverişinde de Şanlıurfa 10’cu sıradan yer aldı. En çok mobil internet kullanan iller ise İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Antalya, Kocaeli, Muğla, Konya, Adana ve Şanlıurfa 10’cu sırasında yer aldı.

19 Haz 2018 - 15:37 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.