Ramazan Bayramında Köprü ve Otoyollar Ücretsiz Olacak

Ahaber'e katılan Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Ramazan bayramında köprü ve otoyol geçişlerinin ücretsiz olacağını söyledi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bayramda köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını duyurdu. Bakanlar Kurulu kararı ile köprü ve otoyolların ücretsiz olacağını açıklayan Bakan Arslan, konuyla ilgili açıklamasında şöyle konuştu:

"Ücretsiz geçiş,23 Haziran Cuma gününü Cumartesiye bağlayan gece yarısı 00.00 itibariyle başlayacak ve bayramdan sonraki pazartesi sabahı 07.00 itibariyle sona erecek. Böylece köprü ve otoyollar 9 gün 7 saat boyunca ücretsiz olacak. Osmangazi Köprüsü geçiş ücretleri ile ilgili olarak da 30 Haziran'da indirimli net ücreti açıklayacağız"

16 Haz 2017 - 14:45 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.