Radyo Katibim bu yıl 1'inci yılını kutluyor

1'inci yılı kutlayan katibim Radyo her hafta 1 dinleyicisine birçok hediye de verecek. Kitap ünlü sanatçıların cd leri ve daha nice hediyeler veriyor.

İnternetin en özel radyosu,Radyo katibim bu yıl

1

'inci yılını kutluyor.

1. yıla özel,"muzikte, şiirde , kültürde"en özel en güzel seçimleri ile gönüllere tah kuran Radyo Katibim

Dünya’nın dört bir yanından bugüne dek dinleyerek desteğini esirgemeyen dinleyicilerine Ahde vefa duygusuyla "yarım elma gönül alma" duygusuyla gönülleri birleştirmek amacındayız

Etkinlikler çerçevesinde her hafta 1 veya 2 dinleyiciye çeşitli hediyeler verecek yayınlardan, dinleyicilerine sunacağı hediye yağmuruyla unutulmaz bir şölen yaşatacak. hazırlanan çok özel hediyeler Radyo katibim dinleyicilerini bekliyor.

Hediyelerden bende istiyorum diyenlerin yapması gereken tek şey, Radyo katibim'yi dinlemek. Ve sosyal medyada radyo katibimi takip etmek

Radyo KATİBİM 'i internet üzerindenwww.radyokatibim.comadresinden de dinleyebilir Android radyo katibim uygulamasını indirp ve ios üzerinden sinleyebilirsiniz.

26 Şub 2017 - 14:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.