Polis Memurunu Şehit Eden Zanlının Dosyası Kabarık Çıktı

Tuzla'da polisi silahla vurarak şehit eden sabıkalı Hikmet Sağır'ın aralarında yağma gasp hırsızlık gibi bir çok suçunun bulunduğu ve

Tuzla'da polis ile şüpheli bir kişi arasında yaşanan kovalamacada polis memuru silahla vurularak ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan polis memuru battal Yıldız, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Polisi şehit eden sabıkalı Hikmet Sağır'ın, aralarında yağma, gasp, hırsızlık gibi bir çok suçunun bulunduğu ve daha önce 11 kez yakalamasına rağmen serbest bırakıldığı ortaya çıktı.
DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Tuzla'da hırsızlarla girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Battal Yıldız'ı daha önce 11 kez yakalaması ve aralarında yağma, gasp, hırsızlık gibi bir çok suçu bulunan sabıkalı Hikmet Sağır'ın vurduğu ortaya çıktı. Asayiş Bürosu ekiplerince sorgulanan Hikmet Sağır'ın şüphe üzerine kimlik sorgusu için Tuzla'da durdurulduğu bir anda arkasını dönerek kaçmaya başladığını, peşinden koşan polislere ateş ettiği ve polis memuru Battal Yıldız'ı vurduğu öğrenildi.
KONYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit olan polis memuru 31 yaşındaki Battal Yıldız'ın, memleketi Konya'nın Akşehir İlçesi'ndeki baba evine ateş düştü.
Evli ve 2 çocuk babası Battal Yıldız'ın, şehit haberi Akşehir'in eskiden köy statüsünde olan Adsız Mahallesi'nde oturanÿanne- babasına evine emniyet güçleri tarafından verildi. Acı haberi alan şehidin babası Haceli Yıldız ve annesi Kezban Yıldız'ın İstanbul'a gittiği belirtildi. Şehidin eşi Emine Yıldız ve çocuklarının ise İstanbul'da oturdukları kaydedildi. Şehit haberinin ardından baba evine Türk bayrağı asılırken, belediye tarafından taziye çadırı kuruldu. ŞehitBattal Yıldız'ın, 5 gün önce Akşehir'e gelerek halasının oğlunun düğününe katıldığı bildirildi.
Şehit Yıldız'ın, yarın memleketi Akşehir İlçesi'nde defnedilmesi bekleniyor.

16 Tem 2017 - 14:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.