Polis Kaçak At Kesimi Yapan Eve Operasyon Düzenlendi

Adana'da kaçak at kesimi yapıldığı tespit edilen bir eve düzenlenen operasyonda 1 kişi yakalanırken 16 tane kesime hazır at ele geçirildi.

AYNI SENAQRYO
Haber albümü için resme tıklayın

Olay, Yüreğir İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3 katlı bir evin depo olarak kullanılan bölümünde, kaçak at kesildiği yönünde ihbar aldı. İhbar üzerine depoya baskın düzenleyen ekipler, atlara ait olduğu belirlenen sakatat parçaları ve kan izleri olduğunu tespit etti.

‘Kesime hazır 16 tane at ele geçirildi’

Çalışmalarda, evin depo olarak kullanılan kısmında 3’ü yavru, 16 at ele geçirilirken, operasyon kapsamında Y.B gözaltına alındı. Ele geçirilen atlar, Adana İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Gözaltına alınan Y.B ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, hakkında ‘halk sağlığını tehlikeye sokmak’ ve ‘kaçak kesim yapmak’ suçlarından işlem yapılacağı öğrenildi.

29 May 2017 - 09:27 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.