Polis, Beşiktaş Katliamındaki Sır Kadının Peşinde

Polis Beşiktaş'ta patlatılan bombalı araçtaki teröristlerle birlikte hareket eden ancak saldırıdan önce araçtan inen kadın teröristin peşine

BeşiktaşVodafone Arena'nın önünde10 Aralık2016 günü gerçekleştirilen ve 39 kişinin şehit olup 200'e yakın kişinin yaralandığı hain saldırı ile ilgili önemli bir ayrıntıya ulaştığı iddia edildi. Canlı bombalarla gün boyu keşif yaptığı, onlara direktif ve bilgi verdiği belirlenen ve saldırının organizatörü olduğu değerlendirilen bir kadının görüntüsünü tespit edenpolis, şimdi her yerde bu şüpheliyi arıyor.

BİRLİKTE KEŞİF ÇALIŞMASI YAPTILAR

İstanbul Cumhuriyet BaşsavcılığıTerör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nun tespitlerine göre terörist Kadri Kılınç tarafından kullanılan bomba yüklü araçŞişli,BeşiktaşveBeyoğlugüzergâhında sürekli hareket halindeydi. Saat 14.56'dan 20.10'a kadar araç ile keşif çalışması yaptılar. Terör örgütünün kırsal alanında faaliyet yürüten Kadri Kılınç ve Burak Yavuz'a, henüz kimliği belirlenemeyen kadın şüpheli tarafından yollar, stadyumun yeri, polislerin bekleme noktaları tarif edildi.

KADIN TERÖRİST,MAÇKAPARKI'NDA İZİNİ KAYBETTİRDİ

Olay günü saat 20.10 sıralarında, yani saldırıdan yaklaşık 1 saat20 dakikaönce bombacıların, Taşkışla Caddesi üzerinde bulunan bir hamburger restoranının önünde aracı durdurdukları saptandı. Aranan kadın teröristin bu esnada araçtan indiği, ters istikamette yürüdüğü ve bir süre çevrede tur attıktan sonraMaçkaParkı'na yaya olarak girdiği ve burada izini kaybettirdiği belirlendi.

24 Oca 2017 - 08:20 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.