OHAL Komisyonuna Başvurular Sona Eriyor

KHK ile ihraç edilen kamu personeline yönelik itirazlara bakacak olan OHAL Komisyonuna başvurular sona eriyor

Ohal komisyonuna başvurular 17 Temmuz itibariyle başlamıştı.

Bu tarihte başlayan elektronik ortamdaki başvurular, evrak teslim ve başvuru alındı belgesi düzenleme işlemleri 14 Eylül 2017 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

Başvuru işlemi için önce elektronik ortamdaki başvuru formunun doldurulması (Tıklayınız), daha sonra ise forumun çıktısının alınarak imzalanması ve eki belgelerle birlikte valiliklere veya ilgili kuruma teslim edilmesi gerekmektedir. Tüm bu işlemler 14 Eylül 2017 Perşembe günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

Diğer taraftan, 693 sayılı KHK ile Komisyonun görev alanına giren konularda haklarında işlem tesis edilen gerçek ve tüzel kişiler için 25/08/2017 tarihinde başlayan başvuru işlemleri, 685 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 nci maddesinin üçüncü fıkrasında belirlenen altmış günlük sürenin son günü olan 23 Ekim 2017 pazartesi günü mesai saati bitiminde sona erecektir.

MEMURLARNET

14 Eyl 2017 - 08:45 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.