Öcalan Ev Hapsi İstiyor

İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilen Abdullah Öcalan'ın kardeşi Fatma Öcalan ağabeyi ile görüşmek için gittiği İmralı Adası'ndan

İmralıCezaevi'nde ömür boyu hapse mahkum edilenAbdullah Öcalan'ın kardeşi Fatma Öcalan, ağabeyi ile görüşmek için gittiğiİmralıAdası'ndan döndü.Fatma Öcalan, ağabeyiAbdullah Öcalan'ın ev hapsi istediğini söyledi.

GAZETE, KİTAP VE İÇ ÇAMAŞIRI GÖTÜRDÜ


BugünSabahsaatlerindeGemlikİlçe Jandarma Komutanlığı'na gelenAbdullah Öcalan'ın kardeşi Fatma Öcalan, Fatma Öcalan'ın kızı Dilek Öcalan,İmralı'da hükümlü bulunanCumali Karsu'nun kardeşi Pervin Oduncu ve Şeyhmus Poyraz'ın kız kardeşi Felek Cızlaşmak, görüş içinİmralıAdası'na gitti. Fatma Öcalan'ın ağabeyine kitap, gazete ve iç çamaşırı götürmesi dikkat çekti.

"ÖCALAN EV HAPSİNE ÇIKMAK İSTİYOR"


Abdullah Öcalanile görüştükten sonra bir açıklama yapan Fatma Öcalan, aile içinde konuştuklarını ifade ederek, ağabeyinin cezasını ev hapsi verilerek çekmek istediğini ifade etti. Zorlukla adaya gittiğini ifade eden Fatma Öcalan,Abdullah Öcalan'ın uzman çavuşların kaçırılması ile ilgili bir açıklama yapmadığını söyledi.

"BEN ÇOK EZİYET ÇEKTİM"


Ağabeyiyle seçim sonuçlarıyla alakalı da görüştüklerini ifade eden Fatma Öcalan, "Seçimlerle ilgili iyi yaptıklarını, birçok belediye başkanlığını almalarının iyi olduğunu söyledi. Kaçırılan uzman çavuşlarla ilgili bir şey konuşmadık. Ev hapsini istedi. Buradan çıkarsalar daha iyi görüşürüz dedi. Ben yolculuk sırasında çok eziyet çektim. Ayaklarımı şeker vurmuş, çok zorluk çektim" diye konuştu.

Açıklamanın ardından Fatma Öcalan, diğer mahkum yakınlarıyla birlikte kendilerini bekleyen özel otomobile binerekİstanbul'a hareket etti.

#

29 Nis 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.