O yangın ile ilgili 4 kişi tutuklandı

Adana'nın Aladağ ilçesinde özel öğrenci yurdunda çıkan yangınla ilgili adliyeye sevk edilen 5 kişiden yurt müdürü ve dernek başkanının da

Adana'nınAladağilçesindeözel öğrenci yurdunda çıkanyangınla ilgili adliyeye sevk edilen 5 kişiden,yurt müdürüve dernek başkanının da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı, diğer şüpheli ise serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, gözaltındaki yurt müdürüCumali Gençve Aladağ Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı İsmail U'nun da arasında yer aldığı 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Genç ve İsmail U. ile ismi açıklanmayan iki kişi tutuklandı. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözaltındaki diğer 3 şüphelinin ise İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Adana'nın Aladağ ilçesinde 29 Kasım'da özel öğrenci yurdunda çıkan yangında 10 öğrenci, yurt yetkilisinin 6 yaşındaki kızı ve bir eğitmen olmak üzere 12 kişi hayatını kaybetmiş, 24 kişi yaralanmıştı.

Olayla ilgili 14 kişi gözaltına alınmış, bunlardan 6'sı daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

04 Ara 2016 - 10:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.