Namaz saatlerine dikkat!

Diyanet İşleri Başkanlığından kış saati uygulamasının kaldırılması nedeniyle yapraklı takvimlerdeki namaz saatlerine de dikkat edilmesi gerektiği

Saatlerin 30 Ekim'den itibaren bir saat geri alınmasına ilişkin uygulamanın, Bakanlar Kurulu kararı ile kaldırılarak yaz saati uygulamasının yıl boyu sürmesi kararı alınınca Diyanet İşleri Başkanlığı, müftülüklere gönderdiği genelgeyle 30 Ekim'den itibaren takvim saatlerine bir saat eklenerek ezan okunmasını istemişti.

Karardan önce hazırlanan Diyanet takvimi ve benzer yapraklı takvimlerde namaz saatlerinin, 30 Ekim'den itibaren kış saati uygulamasına geçileceği öngörülerek hazırlandığını hatırlatan Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri, vatandaşların da bu konuda dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Başkanlık yetkilileri, vatandaşların namaz saatlerini, takvim saatlerine bir saat ekleyerek ayarlamaları gerektiğini belirtti.

29 Eki 2016 - 16:39 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.