Muğla'da bir anda alev alan otomobil küle döndü!

Bodrum'da içerisinde 20 günlük bebeğin de olduğu otomobil seyir halindeyken alev aldı. 20 günlük bebek ve ailesinin yanan otomobilden inmesinden saniyeler

Muğla'da gece saatlerinde Ortakent Mahallesi Hortma Caddesinde seyreden Hakan Çulha yönetimindeki 48 UK 870 plakalı otomobil sigortalarının bulunduğu kısımdan alev aldı. Sigortaların yandığını gören Hakan Çulha aracını hemen durdurdu.

Otomobil içerisinde yolcu olarak seyreden Çulha'nın eşi ile 5 yaşındaki çocuğu ile ve günlük bebeği otomobilden dışarı çıktı. Otomobildeki yangın tüpüyle alevleri söndürmeye çalışan ve başarılı olamayan sürücü itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Bodrum İtfaiye Grup Amirliği'ne bağlı bir hızlı müdahale aracı ile bir arazöz, 112 Acil Sağlık ekibi ve polis ekipleri sevk edildi. Hızla büyüyen alevlerin tamamen sardığı otomobil dakikalar içinde yanarak kül oldu.Otomobilden geriye sadece iskeleti kaldı.

"BİZ HEMEN ARAÇTAN İNDİK"

Basın mensuplarına olay anını anlatan sürücü Çulha, "Eşim, 5 yaşındaki kızım ve 20 günlük bebeğimle birlikteydik. Onlar arka koltuktaydı. İlk önce koku geldi. Ardından direksiyonun altındaki sigortalardan alev almaya başladı. Biz hemen araçtan indik. Yangın tüpüyle söndürmeye çalıştım ama sönmedi. Daha sonra kaputu açmaya çalıştım ama açılmadı. Ondan sonra itfaiyeyi aradım ama itfaiye gelene kadar yandı. Araç LPG'li ama yangın sigortadan çıktı. Bizi Allah korudu" diye konuştu.

13 Şub 2017 - 14:33 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.