MHP'nin seçim broşüründe Bahçeli ve Erdoğan yan yana

MHP tarafından seçim çalışmaları için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin anlatıldığı ve partinin vaatlerinin yer aldığı broşür bastırıldı.

cemal h.
Haber albümü için resme tıklayın

MHP

tarafından, seçim çalışmaları için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin anlatıldığı ve partinin vaatlerinin yer aldığı broşür bastırıldı. Seçim broşüründe, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yan yana fotoğrafları bulunuyor.

MHP'nin, 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kampanyasında kullanacağı broşür ve kitapçıkların basımı tamamlandı.

Parti tarafından bastırılan, üzerinde "Cumhur İttifakı Millet Aklı" yazılı broşürde, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin birlikte resimleri bulunuyor.

Broşürde, "15 Temmuz İhaneti ve Milli Diriliş Ruhu" ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçiş çerçevesinde Anayasa değişikliği ve 16 Nisan halk oylaması anlatılıyor.

MHP liderinin Türk bayrağını öptüğü resminin bulunduğu diğer broşürde ise partinin taahhütleri sıralanıyor.

Broşürler yarından itibaren 81 il teşkilatına gönderilecek.

Adaylara seçim rehberi

MHP'de, ayrıca milletvekili adayları için "seçim rehberi", "yurt dışı sayım sandık kurulu genelgesi" ve "yurt içi sandık kurulu görevlileri genelgesi" kitapçıkları ile seçime yönelik eğitim CD'si hazırlatılarak adaylara dağıtıldı.

Bu arada, parti müşahitlerinin görev ve yetkilerinin yer aldığı kartların da basımı tamamlanarak teşkilatlara gönderildi.

27 May 2018 - 11:42 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.