MHP'de Toplu İstifa Şoku

Cumhur İttifakı'nın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala yeni bir istifa şoku yaşıyor. Daha önce

Milliyetçi Hareket Partisi Aybastı İlçe Başkanı Abdullah Kendir, teşkilatıyla birlikte MHP 'den istifa ettiklerini açıkladı. Ülkücü ideallerinin devam ettiğini belirten Kendir, " MHP Aybastı İlçe başkanı olarak artık bu bozuk çarkta yer almayacağım" ifadelerini kullandı. Kendir, 2017 yılının sonlarında ilçe başkanı olarak atanmıştı.

MHP , seçime günler kala istifalarla sarsıldı. Milli Gazete'nin haberine göre, MHP 'den istifa eden Aybastı İlçe Başkanı Abdullah Kendir, istifa etmelerine rağmen ülkücülüklerinin devam ettiğini söyledi. Kendir'in yanı sıra birçok teşkilat üyesinin de istifa ettiği ve İyi Parti'ye geçmeyi düşündükleri öğrenildi.

"Bu bozuk çarkta yer almayacağız"

MHP Aybastı İlçe Başkanı Abdullah Kendir, "Birilerinin bireysel çıkarları için hareket eden kişilerin baskılarıyla değil, doğru ve dürüstlük yolunda kendi çizgimizden şaşmadan bu bozuk düzene dur, tamam diyerek Aybastı ülküdaşları olarak istifamızı sunuyoruz. Aybastı MHP İlçe başkanı olarak artık bu bozuk çarkta yer almayacağım." dedi.

Öte yandan istifa eden Başkan Abdullah Kendir'in yerine MHP Aybastı İlçe Başkanlığına Turan Maytalman'ın atandığı belirtildi.

MYNET

18 Haz 2018 - 15:44 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.