Mersin'de İhale Operasyonu: 40 Gözaltı, Eski Başkan Özcan Aranıyor

Mersin polisi bu sabah başlattığı operasyonda eski Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan aranırken oğlu ile 2 kardeşinin de aralarında bulunduğu

Mersin polisi bu sabah başlattığı operasyonda eski Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcan aranırken oğlu ile 2 kardeşinin de aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 'ihaleye fesat karıştırıldığı' iddiasıyla bu sabahbaşlattığı operasyonda eski Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Macit Özcanaranırken, oğlu ile 2 kardeşinin de aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.

BU SABAH DÜĞMEYE BASILDI

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Belediyesi'nin eski yönetimine yöneliksabah saatlerinde 'ihaleye fesat karıştırma' iddiasıyla operasyon başlatıldı.

OĞLU VE İKİ KARDEŞİ GÖZALTINDA

Eski CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın da aralarında bulunduğu birçok eski yöneticiye yönelik düzenlenen operasyonda Özcan'ın oğlu İlker Özcan İstanbul'da, kardeşleri Sacit ve Tacit Özcan Mersin'de gözaltına alındı.

MACİT ÖZKAN ARANIYOR

Macit Özcan, bilinen adreslerine yapılan operasyonda bulunamazken oğlu ile 2 kardeşiyle birlikte eski Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Ersan'ın da aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı. Polis, Macit Özcan'ı ararken birçok adrese yapılan operasyonların devam ettiği bildirildi.

#

24 Mar 2015 - 09:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.