Mehmet Çelik’e Büyük Görev

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'na bağlı Güneydoğu Gazeteciler Federasyonu (GGF) 2. Olağan Genel Kurulunu Şanlıurfa'da gerçekleştirdi. Merkezi

Mehmet Çelik’e Büyük Görev
Video için play'e tıklayın

PROTOKOL ÜYELERİ KONUŞMA YAPTI


Genel Kurul Toplantısına katılan Haliliye Belediye Başkanı ve İbrahimiye Belediye Başkan Vekili ile Şanlı Urfa Müftüsü, gazetecilik mesleğinin önemine ilişkin konuşma yaptı.

DİVAN BAŞKANLARI SEÇİLDİ


Kongre nedeniyle oluşturulan Divana, Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sefa Özdemir, Kâtipliklere Hatice Türkan ve Veysel Polat getirildi.

DİVANA İKİ LİSTE SUNULDU


GGF Başkanlığına aday olan Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik ile Eski Başkan Talat Akay tarafından Divana iki liste sunuldu. Eski Başkan Akay, yapılan konuşmaların ardından listesini çekme kararı aldı. Yapılan oylamada Çelik’in Divana sunduğu liste, oy birliğiyle kabul edildi.

BATMANLI GAZETECİLER DE YÖNETİM LİSTESİNDE


Yapılan kongre ile Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, GGF Başkanlığına seçildi. Federasyonu Yönetimi Asıl Üyeliklerine ise Batman Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ve Dernek Üyesi Hatice Türkan’ın yanı sıra, Siirtli Gazeteci Atilla Durak, Gaziantepli Gazeteci Arif Kurt, Adıyamanlı Gazeteci Zeki Dışkaya, Gaziantepli Gazeteci Murat Atay seçildi.

“BARIŞ DİLİNİ KULLANACAĞIZ”


Kongrede konuşan Başkan Çelik “Bölgemizdeki gelişmeler, biz gazetecilerin daha çok kenetlenmesi, kaynaşması ve dayanışma içinde olması gerekir. Alanında Türkiye’nin en yüksek çatısı konumunda 20 bini aşkın üyeye sahip Türkiye Gazeteciler Konfederasyonun ayaklarından birinin yeni yönetimini oluşturduk. Bölgedeki sorunların çözümünde, ülke ve toplumsal değerlerin korunmasında bize önemli görevler düşüyor. Federasyon olarak bölgedeki sorunların çözümünde haberlerimizde barış dilini kullanarak etkin rol almayı ve meslektaşlarımızın sorunlarını gidermeyi, bunun yanında mesleki dayanışmayı en yüksek düzeyde tutmayı hedefliyoruz” dedi.

22 Oca 2017 - 12:37 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.