Manisa’da Korkunç Cinayet

Manisa'nın Kula ilçesinde yol kenarında boğazı kesilmiş erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay Saat: 22.30 sıralarında Eski Selendi yolu üzeri Asri Mezarlık civarında meydana geldi. Kulaİlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Eski Selendi yolu üzerinde yol kenarında yatan bir erkek şahıs ihbarını aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yerde yatan bir erkek cesedi ile karşılaştı. Olay yerine çağırılan 112 acil servis ekipleri, yerde yatan erkek şahsı tüm müdahalelere rağmen kurtaramadı.

Alaşehir’den gelen olay yeri inceleme ekipleri, cinayetin işlendiği bölgede geniş çaplı araştırma yaptı. Boğazı kesilerek öldürülen şahsın Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşlerinde elektrikçi olarak çalışan Ali S. adlı şahsın olduğu anlaşıldı. Boğazı kesilen şahsın aracı olay yerinden yaklaşık 50 metre uzaklıkta bulundu. İlk incelemede şahıs ile bir boğuşma yaşandığı şahsın aracında bulunan kanizlerinden anlaşıldı. Boğazı kesilen Ali S.’nin cansız bedeni aracından yaklaşık 50 metre kadar uzaklıkta bulundu.

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

20 May 2017 - 08:32 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.