Loto Milyoneri Kanserden Öldü

Sami Durmuş uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenildi. Bursa'nın Orhangazi İlçesi Heceler Köyü'nde oturan ve Süper Loto'nun

Sami Durmuş uzun süredir mücadele ettiği akciğer kanserine yenildi.

Bursa’nınOrhangazi İlçesi Heceler Köyü’nde oturan ve Süper Loto’nun 7 Haziran2012 tarihinde yapılan çekilişinde 6 milyon 678 bin 153 lira kazanan 66yaşındaki Sami Durmuş, uzun süreden bu yana tedavi gördüğü akciğerkanserine yenik düştü.

TÜRKİYE GÜNLERCE ONU MERAK ETTİ

MilliPiyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen 7 Haziran’daki SüperLoto çekilişinde bir kişiyle birlikte 6 rakamı bilen Sami Durmuş, 6milyon 678 bin 153 TL 90 kuruş ikramiye kazandı. Evli ve 3 çocuk babasıloto milyoneri, ikramiye kazandıktan sonra gazetecilerle görüşmedi.

GEÇİM SIKINTISI ÇEKİYORDU

HecelerKöyü Muhtarı Kerim Karabıyık, çiftçilikle geçimini sağlayan Durmuş’un,uzun süreden bu yana para sıkıntısı sıkıntı çektiğini bu nedenletarlasını sattığı, traktörüne icra yoluyla el konulduğunu belirtirkenikramiyetin ’ihtiyacı olan bir kişiye’ çıktığını söyledi. Büyük ikramiyeyi aldıktan sonra Bursa Beşveler Mahallesi’ne taşınan Sami Durmuş, beynindeki tümör ve akciğerkanseri ile mücadele ediyordu. Hastanede tedavi gören Durmuş, tüm müdahalelere rağmenkurtarılamadı.

Muhtar Kerim Karabıyık, Durmuş’un yarın Heceler Köyü’nde toprağa verileceğini söyledi.

( Ensonhaber )

#

22 Nis 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.